Talent Civiele techniek

 Voor onze vestiging in Hoorn zijn wij per direct op zoek naar een: 

kunstwerkkaart

Civieltechnisch medewerker 

Functieomschrijving

Tijhuis Ingenieurs houdt zich bezig met het inrichten, beheer en onderhoud van regionale wateren. Hierbij worden onder andere bagger- en oeverwerken voorbereid, aanbesteed en begeleid in de uitvoering. Wij zijn op zoek naar een kandidaat met Hbo-opleiding Civiele Techniek met een affiniteit voor:

  • Ontwerpen, tekenen (Autocad) en berekenen oever- en steigerwerken,
  • Doorrekenen van stabiliteit van waterkeringen (pré),
  • Opstellen aanbestedingsdocumenten,
  • Directievoering op werken in uitvoering.

Tevens leiden we jou op in alle benodigde onderzoeken voor de voorbereiding van baggerwerken. Jouw vaste standplaats is ons kantoor in Hoorn. Het kan voorkomen dat werkzaamheden bij een opdrachtgever of op ons kantoor in Amersfoort moeten worden uitgevoerd.

Functie-eisen

Je beschikt minimaal over een afgeronde Hbo-opleiding Civiele Techniek, 3 jaar ervaring in het vakgebied en hebt goede contactuele eigenschappen.

WIToevers

Ons aanbod

Wij bieden je een dynamische en zelfstandige baan in een werkomgeving met circa dertig enthousiaste collega's. Tijhuis Ingenieurs heeft een ongedwongen en open sfeer. Het accent in jouw werk ligt op zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Verder bieden wij je een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans Tijhuis, telefoonnummer 0229 272000. Jouw sollicitatiebrief met curriculum vitae kun je mailen naar: h.tijhuis@tijhuisingenieurs.nl.