Organisatie

Wie zijn wij?


Organisatie

Logolely

Tijhuis Ingenieurs BV

 

 

 

Wie zijn wij?

Tijhuis Ingenieurs is specialist op het gebied van regionaal waterbeheer.

Wij zijn een voorloper in modern waterbeheer en erkend om onze hoogwaardige expertise en innovatieve, duurzame manier van werken. Binnen geldende wet- en regelgeving zoeken we altijd naar realistische, maar ook originele oplossingen en slaan we een brug tussen de theorie en praktijk.

 

Vanuit onze vestigingen in Hoorn, Amersfoort en Sneek werken ongeveer 35 collega’s aan projecten in het hele land. Door de regionale vestigingen zijn wij goed op de hoogte van de lokale omstandigheden en is ons serviceniveau hoog. Het team bestaat uit veldwerkers, water(bodem)adviseurs, GIS-medewerkers, toezichthouders en directievoerders.

Voor de integrale benadering van projecten worden adviseurs en specialisten met verschillende achtergronden ingeschakeld.

 

Wat doen we?

Wij geven adviezen binnen het hele traject van onderzoek naar uitvoering

Binnen Tijhuis Ingenieurs houden we ons bezig met alle aspecten die komen kijken bij advies rond waterbeheer. Onze projecten dragen bij aan een veilige en aantrekkelijke leefomgeving. Denk hierbij aan een goed functionerend watersysteem, verbeterde waterkwaliteit en aantrekkelijke, natuurvriendelijke oevers. Wij zijn actief binnen de werkvelden:

  • waterbodems en baggeren,
  • oevers en kunstwerken,
  • ecologie en waterkwaliteit,
  • GIS en dataverwerking.

Wij staan voor praktische en realistische oplossingen.

Wij denken mee over de beste aanpak van een project. Onze brede kennis over zowel de voorbereidende onderzoeksfase als de praktische uitvoeringsfase van bagger- en oeverwerken levert de meerwaarde voor de opdrachtgever. Onze eigen veldploegen zijn onze ogen en oren in het veld.

 

Nieuws

U leest regelmatig nieuws en vakinhoudelijke updates via onze nieuwspagina op de website www.tijhuisingenieurs.nl. Daarnaast onderhouden wij een levendige koppeling met de media Twitter via @TijhuisNieuws, Facebook en LinkedIn waardoor u ons, en wij de markt, continu volgen.

U bent van harte welkom bij seminars, werkbezoeken, cursussen en workshops die wij regelmatig organiseren.

 

Algemene voorwaarden

Op onze werkzaamheden is De Nieuwe Regeling 2011 (DNR2011), van toepassing. Deze kunt u downloaden via www.nlingenieurs.nl/downloads/dnr-2011/. Op aanvraag sturen wij u kosteloos een gedrukt exemplaar.

Onze Vestigingen

Maak kennis met de vestigingen van Tijhuis Ingenieurs.

Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is ons kantoor voor midden oost en zuid Nederland.

Amersfoort is ons kantoor voor midden oost en zuid Nederland.

Hoorn

Hoorn

Hoorn is ons hoofdkantoor. Regionaal gericht op west en midden Nederland.

Hoorn is ons hoofdkantoor. Regionaal gericht op west en midden Nederland.

Sneek

Sneek

Vanuit Sneek bedienen wij noord en oost Nederland van onze diensten.

Vanuit Sneek bedienen wij noord en oost Nederland van onze diensten.